mandag, juli 05, 2010

Siste arbeidshelg før ferien er unnagjort, og godt er det. Berre to nattev. til så er det ferie! Savne ei skikkelig arbeidsøkt i hagen no. Ugresset gror som berre fy. Forb.... skvallerkål. Innvadere heile bed her. Det eg har lyst til er å begynne på dammen, men det 2 år gamle epletreet MÅ flyttes så eg får dammen der eg vil.Ifjor bar det 2 epler, men i år blir det maaange. Så bør jo vente til høsten med flyttinga for å få glede av dei. Men...veit ikkje om eg klare å vente. :)

Rose de reshtmuren er fin no. Bak står duftskjærsmin(philadelphus coronarius)Fantastisk duft av begge disse.

Austintosa HeritageNamdalsrosen


Morden centennial.
Grace. AustinroseAlba maxima


Tuscany superb


LedaNavnløs iris.Hansaland. Mi eldste rose.


Gler meg til liljeblomstringa no. Ser eg har fleire liljer som har spredd seg, og dermed har eg fleire bytteplanter.Til høsten håper eg å få tak i nokre av dei eg har på ønskelista.

Ønsker alle som er innom ei strålande veke. :)

1 kommentar:

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg Lizbeth! Tusen takk for at du tok turen innom meg da, hyggelig! Jammen må jeg si du har har mange flotte roser. Så synd du sliter med Louise Odier da, hos meg oppfører den seg helt eksemplarisk ihvertfall. Hadde jeg vært deg hadde jeg klippet henne helt ned og evnt. flytte henne til et annet sted. Ønsker deg en fortsatt flott sommer, her har regnet omsider kommet og det tror jeg bare blir godt for hagen.
Klems