mandag, september 08, 2008

Hageblogg

No her eg gjort det....oppretta blogg. Bakgrunnen for det er at dagbøkene på hagegal opphører. Sjølv om eg nok har vore blandt dei minst aktive der,ønsker eg å ha ein plass med mulighet for å notere ned saker og ting som skjer på hagefronten hos meg. Sniker seg kanskje inn litt anna og innimellom, men i hovedsak skal dette vera ei hagegreie.

5 kommentarer:

Lizbeth sa...

Kari Kråkerøy sa...
De liljene var nydelige! Har liljer for første gang i år. Men hva gjør du når en blomst er avblomstret? Var innom et hagesenter i går, hvor de hadde liljer i potter. På plastomslaget sto det at visne blomster skulle fjernes etterhvert. Det har jeg ikke gjort (men jeg gjør det jo på alle andre planter) Hvordan skal liljer behandles?

4. september 2008 22:32

Lizbeth sa...

Lizbeth sa...
Hei :)
Eg gjer ikkje noko med dei visne blomane og lar stengelen visne ned naturlig.Ein må huske å vatne og etter avblomstring. Liljer liker ikkje å tørke ut.Ved planting settes løkane 15-20cm djupt.Dette pga. stengelen då slår siderøtter på veg opp og dermed står planta stødigare og brekk ikkje så lett.God drenering er viktig. Eg brukar sand i plantehullet. Blander jorda med kugjødselkompost ved planting. Treng gjødsel utover sommaren. Eg har brukt helgjødsel fra Felleskjøpet, og liljene har trivst godt her i sommar.Kjøpte ein del liljer frå Hyde%son i vår og alle har komt kjempefint.

5. september 2008 09:37

Lizbeth sa...

Charlotte sa...
Flotte liljer!! Skal kjøpe mange flere enn de jeg har. Liljebilleknusingen er verd det!!

5. september 2008 13:43

Lizbeth sa...

Lizbeth sa...
Ja liljer er flotte og eit must i hagen. Har heldigvis ikkje liljebiller her....enda (bank i bordet :)

6. september 2008 03:13

disa sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室